EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Idiomes

Català

C2 - Expert

Castellà

C2 - Expert

Professions de la feina

Electrònic/a industrial

Carnets

Vehicle

El vehicle propi es requerit

Candidatura presentada

Vista per 1ª vegada

Descripció de l'oferta Tècnic/a de Reparacions a Corçà (Girona)

Des d'Adecco precisem d'incorporar a un/a Tècnic/a de Reparacions per a una important empresa dedicada a la fabricació i manteniment de portes industrials a Corçà, Baix Empordà.

Funcions i requisits de la vacant

Tens el CFGS en Sistemes Electrotècnics i Automatitzats, en Manteniment Electromecànic, Mecatrònica o similar? Estàs buscant un lloc estable i amb previsió de futur?

Si és així... aquesta és la teva oferta!

Des d'Adecco busquem incorporar a un/a TÈCNIC/A DE REPARACIONS per a un dels nostres clients, una important empresa dedicada a la fabricació i manteniment de portes industrials situada a Corçà.

S'ofereix:

- Contractació indefinida i directament per empresa.
- Formació per part de l'empresa de les funcions i del sector.
- Horari partit de dilluns a dijous de 8:00-13:00 a 14:00-17:30, i els divendres de 7:00 a 13:00.
- Salari entre els 20.000 i els 24.000 € Bruts Anuals a tenor de l'experiència + DIETES.

Les teves funcions seràn:

- Reparación de la part mecànica de les portes industrials, així com del motor.
- Reparació a casa de clients per la zona de Girona.

Es precisa de:

- CFGS en Sistemes Automatitzats, Electromecànica, Mecatrònica Industrial o similar.
- Carnet de conduir i vehicle propi per als desplaçaments.
- Valorable experiència entre 1 i 2 anys en lloc similar.
- Valorable coneixement en muntatge.

Pensem en una persona responsable, treballadora i resolutiva que busqui una posició estable a on créixer professionalment.

Condicions que ofereix l’empresa

Horari

Dll a Dj: 8:00-13:00 a 14:00-17.30; DV: 7:00 a 13:00

Perspectiva de la feina

Feina totalment estable i indefinida.

Salari

A convenir Salari depenent de l'experiència

Estudis

És valorable:

  • -Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació Electricitat i Electrònica

Experiència laboral

És valorable:

  • Valorable experiència entre 1 i 2 anys en lloc similar.

  • Nivell d'experiència

    Tècnic / Especialista

  • Anys d'experiència

    2 anys

Altres requeriments

Necessari cotxe propi per anar a casa del client a fer les reparacions.

Idiomes

Català

C2 - Expert

Valorable

Castellà

C2 - Expert

Valorable

Empresa

Nom de l’empresa

ADECCO TT

Sector

Serveis en Recursos Humans / consultoria / ETT

Descripció

Empresa de recursos humans especialitzada en Selecció , Formació i Treball Temporal .

Altres ofertes que et poden interessar:

Empresa dedicada a la Selección de Personal.

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

Producció fàrmacs

Comarca Maresme

Indefinit

Jornada completa

Empresa especialista en energia solar fotovoltaica, bateries i estacions de càrrega VE. Servei integral: assessorament, servei tècnic oficial, dimensionament, instal·lació i manteniment.

Comarca Baix Empordà

Indefinit

Indiferent

Empresa farmacéutica multinacional enfocada en la prevención y diagnóstico para salud animal y humana, con una amplia gama de vacunas altamente innovadoras y un avanzado servicio de diagnóstico.   Tiene una sólida presencia internacional en más de 40 países con filiales propias, 11 centros de diagnóstico y 6 plantas de producción ubicadas estratégicamente en Europa (España) y América (Brasil).   La investigación y el desarrollo constituyen el núcleo de su conocimiento. Dedica el 10% de su facturación anual a actividades de I+D que se concentran en la creación y aplicación

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada intensiva

Cobotica és la branca de Robòtica Col·laborativa d'itsme-Elektres. Som distribuïdors i facilitadors de sistemes amb robots col·laboratius. Distribuïm les princiapals marques: Universal Robots, Robotiq, OnRobot,...

Província Girona

Indefinit

Indiferent

Axxon us ofereix un servei d'alta qualitat en la Gestió de la Temporalitat i la Selecció de professionals. Som especialistes en captar i transmetre els valors, aptituds, capacitats, motivacions i experiències necessàries de cada posició. Sabem identificar, avaluar i prescriure les millors candidatures i les que més s'adeqüen a la posició requerida per l'empresa client. És per això que els nostres equips són especialistes en sectors i àrees professionals. Considerem que aquesta especialització és imprescindible per donar confiança i professionalitat a les candidatures i a les empreses. Garantim l'adequació, l'adaptació i la implicació de talent per a projectes temporals o permanents. El nostre equip pivota entre el client i el/la candidat/a per oferir a ambdues parts el millor servei i de la millor qualitat. Més de 25 anys, apropant el talent a les empreses. AXXON SELECTING ETT, SLU, ETT AUTORITZADA 69/0030/08.

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

Empresa dedicada a la Selección de Personal.

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

Vocació de servei i l'esforç constant per a mantenir-se al dia per oferir les solucions més adients als problemes d'automatismes de manera eficaç, econòmica i a temps. Sense perdre mai la proximitat ni els valors. Ens dediquem a Instal·lacions elèctriques de maquinaria i procesos industrials. Quadres elèctrics de control i maniobra. Tan important com els clients és l'equip de professionals que formen part de l'empresa, els col·laboradors, els partners i els proveïdors. Treballem enfocats al client, en un ambient professional de gent preparada, implicada i entusiasta per la seva feina. Treballem amb els principals fabricants d'elements i sistemes de control. Per a l'avaluació dels nostres proveïdors seguim els criteris de fiabilitat i els principis que ens apliquem a nosaltres mateixos i que valoren els nostres clients: flexibilitat, fiabilitat, formació, aportació de valor i innovació.

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

Ens dediquem a la fabricació de components electrònics destinats a les principals marques de vehicles arreu del món. Proveïdor global de productes per al sector de l'automoció.

Comarca Bages

Indefinit

Jornada completa

HIPRA es una empresa farmacéutica multinacional enfocada en la prevención y diagnóstico para salud animal y humana, con una amplia gama de vacunas altamente innovadoras y un avanzado servicio de diagnóstico.   Tiene una sólida presencia internacional en más de 40 países con filiales propias, 11 centros de diagnóstico y 6 plantas de producción ubicadas estratégicamente en Europa (España) y América (Brasil).   La investigación y el desarrollo constituyen el núcleo de su conocimiento. HIPRA dedica el 10% de su facturación anual a actividades de I+D que se concentran en la creación y aplicación

Comarca La Selva

Indefinit

Jornada completa

Fabricació de maquinària per l'alimentació

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada intensiva