EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Coneixements necessaris

 • Documents
 • Excel
 • Solidedge

Idiomes

Català

C2 - Expert

Castellà

C2 - Expert

Anglès

B2 - Avançat

Professions de la feina

Enginyer/a Electrònic/a

Programador/a electrònic/a

Candidatura presentada

Vista per 1ª vegada

Descripció de l'oferta TÈCNIC/A ELÈCTRIC-ELECTRÒNIC a Sant Hilari Sacalm (Girona)

El nostre client, empresa del sector il·luminació / luminotècnia amb seu a Girona província, necessita incorporar, al seu departament d'Oficina Tècnica, un/a:

TÈCNIC ELÈCTRIC-ELECTRÒNIC

Funcions i requisits de la vacant

Reportant el Responsable de l'Oficina Tècnica, la persona a incorporar es responsabilitzarà de:
- gestionar la documentació tècnica de proveïdors,
- elaborar o actualitzar fitxes tècniques de producte,
- informar-se sobre les actualitzacions de Normativa relativa a luminotècnia a la Comunitat Europea, així com de
- donar suport o assessorament tècnic tant a la resta de l'equip d'Oficina Tècnica com a altres departaments de l'empresa (especialment en temes relacionats amb homologacions i certificacions de producte, paràmetres de luminotècnia i/o normativa CE).
REQUISITS:
Busquem un professional jove, metòdic i organitzat, amb formació en CFGS Electrònica, Enginyeria Electrònica o Enginyeria Industrial i bon domini d'anglès.

Molt valorable residència propera al lloc de treball així com un bon domini d'Excel.

Condicions que ofereix l’empresa

Horari

Possibilitat de fer jornada parcial o jornada completa

Perspectiva de la feina

Estable

Previsió d'incorporació

Immediat

Altres dades a destacar

AVANTATGES:

Excel·lent ambient de treball
Horari intensiu
Pla de carrera
Possibilitats reals de creixement professional a mitjà termini.

Estudis

És valorable:

 • -Enginyeria Superior amb titulació Enginyeria en Electrònica

 • -Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació Electricitat i Electrònica

 • -Enginyeria Tècnica amb titulació Industrial Electrònica

 • -Enginyeria Tècnica amb titulació Industrial Elèctrica

 • -Enginyeria Tècnica amb titulació Industrial

 • -Grau amb titulació Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica

 • -Grau amb titulació Enginyeria de Sistemes Electrònics

 • -Enginyeria Tècnica amb titulació Industrial Electrònica

 • -Enginyeria Superior amb titulació Enginyeria en Electrònica

Experiència laboral

És valorable:

 • No es imprescindible que tingui experiència.

 • Nivell d'experiència

  Tècnic / Especialista

 • Anys d'experiència

  6 mesos

Idiomes

Català

C2 - Expert

Valorable

Castellà

C2 - Expert

Valorable

Anglès

B2 - Avançat

Valorable

Empresa

Nom de l’empresa

Mgroup Consultoria en RRHH

Sector

Electrònica

Descripció

Consultoria en RRHH

Altres ofertes que et poden interessar:

Empresa dedicada al disseny, construcció i muntatge de projectes clau en mà d'automatització industrial. Els projectes són instal·lacions que realitzen procesos de producció automàtics.

Província Girona

Indefinit

Jornada completa

Empresa especialista en energia solar fotovoltaica, bateries i estacions de càrrega VE. Servei integral: assessorament, servei tècnic oficial, dimensionament, instal·lació i manteniment.

Comarca Baix Empordà

Indefinit

Indiferent

TEMPJOB EMPRESA DE SELECCIÓ I TREBALL TEMPORAL

Comarca Osona

Indefinit

Jornada completa

Ens dediquem a la fabricació de components electrònics destinats a les principals marques de vehicles arreu del món. Proveïdor global de productes per al sector de l'automoció.

Comarca Bages

Indefinit

Jornada completa

Projectes d'enginyeria de instal.lacions per a edificis i execució de instal.lacions. Energies renovables i eficiència energètica.

Comarca Vallès Oriental

De duració determinada

Jornada completa

Empresa farmacéutica multinacional enfocada en la prevención y diagnóstico para salud animal y humana, con una amplia gama de vacunas altamente innovadoras y un avanzado servicio de diagnóstico.   Tiene una sólida presencia internacional en más de 40 países con filiales propias, 11 centros de diagnóstico y 6 plantas de producción ubicadas estratégicamente en Europa (España) y América (Brasil).   La investigación y el desarrollo constituyen el núcleo de su conocimiento. Dedica el 10% de su facturación anual a actividades de I+D que se concentran en la creación y aplicación

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada intensiva

A Ecolium som especialistes en promoció d'energia sostenible i orientem tot el nostre esforç cap a un clar objectiu: oferir solucions energètiques als nostres clients garantint les millors condicions de contractació adaptades a les seves necessitats de consum. Els avançats sistemes de generació d'energia verda són totalment accessibles a dia d'avui, només fa falta un canvi de consciència i comercialitzadores que facilitin el pas a l'energia renovable. Estalvia a la teva factura de la llum instal·lant plaques solars a la teva llar, comunitat o empresa. En la nostra lluita per democratitzar el consum d'energia verda, també fomentem l'autoconsum fotovoltaic oferint un servei global d'instal·lació i manteniment de plaques solars.

Comarca Pla d'Urgell

Indefinit

Jornada completa

Enginyeria i Instal·ladora d'energies renovables

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

Axxon us ofereix un servei d'alta qualitat en la Gestió de la Temporalitat i la Selecció de professionals. Som especialistes en captar i transmetre els valors, aptituds, capacitats, motivacions i experiències necessàries de cada posició. Sabem identificar, avaluar i prescriure les millors candidatures i les que més s'adeqüen a la posició requerida per l'empresa client. És per això que els nostres equips són especialistes en sectors i àrees professionals. Considerem que aquesta especialització és imprescindible per donar confiança i professionalitat a les candidatures i a les empreses. Garantim l'adequació, l'adaptació i la implicació de talent per a projectes temporals o permanents. El nostre equip pivota entre el client i el/la candidat/a per oferir a ambdues parts el millor servei i de la millor qualitat. Més de 25 anys, apropant el talent a les empreses. AXXON SELECTING ETT, SLU, ETT AUTORITZADA 69/0030/08.

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

Vocació de servei i l'esforç constant per a mantenir-se al dia per oferir les solucions més adients als problemes d'automatismes de manera eficaç, econòmica i a temps. Sense perdre mai la proximitat ni els valors. Ens dediquem a Instal·lacions elèctriques de maquinaria i procesos industrials. Quadres elèctrics de control i maniobra. Tan important com els clients és l'equip de professionals que formen part de l'empresa, els col·laboradors, els partners i els proveïdors. Treballem enfocats al client, en un ambient professional de gent preparada, implicada i entusiasta per la seva feina. Treballem amb els principals fabricants d'elements i sistemes de control. Per a l'avaluació dels nostres proveïdors seguim els criteris de fiabilitat i els principis que ens apliquem a nosaltres mateixos i que valoren els nostres clients: flexibilitat, fiabilitat, formació, aportació de valor i innovació.

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa