EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Idiomes

Català

B1 - Intermedi

Castellà

C1 - Funcional

Professions de la feina

Mecànic/a de manteniment

Operari/ària del departament de manteniment

Tècnic/a de manteniment electromecànic

Aptituds

 • Capacitat d'autogestió
 • Autonomia
 • Actitud proactiva
 • Capacitat d'organització
 • Capacitat d'interrelació amb les persones

Carnets

Vehicle

El vehicle propi es requerit

Candidatura presentada

Vista per 1ª vegada

Descripció de l'oferta Tècnic manteniment de sistemes contra incendis a Vilablareix (Girona)

A Segurifoc cerquem una persona proactiva i responsable per incorporar-lo com a tècnic en Manteniment de sistemes de protecció contra incendis.

Funcions i requisits de la vacant

Empresa especialitzada en equips de protecció industrial i d’extinció d’incendis cerca un TÈCNIC EN MANTENIMENT DE SISTEMES DE PROTECCIÓ CONTRA INCENDIS

El candidat escollit realitzarà tasques de manteniment preventiu i correctiu d'equips i instal·lacions contra incendis, pot realitzar tasques d'ajudant en instal·lacions (cablejat, connexió d'elements etc.) Després d'un període d'aprenentatge, executarà tasques de manteniment en solitari reportant directament al cap de manteniment.

El perfil buscat és una persona treballadora, dinàmica, amb bona comunicació, capacitat de tractar amb client final i de confiança.

També valorarem que tingui ambició i ganes d'aprendre en una empresa en creixement que ofereix estabilitat i una projecció professional ràpida.- Contracte INDEFINIT i horari de dilluns a dijous de 7.30 a 13.00 i de 14.30 a 17.00h i divendres de 7.30 a 14.30h

- El sou brut anual serà negociable segons experiència aportada, pagats en 14 pagues.
- Al treballador se li abonaran dietes per dinar de 12 €/ jornada (net) sempre que estigui desplaçat fora la seva localitat de residència.
- Les hores extres fora de l'horari establert es pagaran 10€/h

Condicions que ofereix l’empresa

Jornada

Jornada completa

Horari

Dilluns a dijous de 7.30h a 13.00h i 14.30h a 17h. Divendres de 7.30h a 14.30h

Perspectiva de la feina

Total estabilitat

Previsió d'incorporació

Immediat

Salari

De 1100 a 1400 en 14 pagues El salari es negociable

Altres dades a destacar

NO és imprescindible experiència en el sector contra incendis però molt valorable experiència en manteniments elèctrics, ascensors, seguretat, o contra incendis, missatgeria, transportistes. Busquem una persona que sàpiga organitzar-se una ruta i treure un rendiment elevat.

Estudis

És imprescindible:

 • -ESO amb titulació ESO

És valorable:

 • -Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació Manteniment d'equips industrials

 • -Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació Electromecànica

 • -Cicles Formatius de Grau Mitjà amb titulació Electromecànica

 • -Certificats Professionals amb titulació Electromecànic/a de manteniment (IMAN20)

 • -FP II amb titulació Mecànica

 • -FP II amb titulació Electromecànica

 • -FP I amb titulació Mecànica

 • -Cicles Formatius de Grau Mitjà amb titulació Mant. Serveis a la producció

Experiència laboral

És valorable:

 • Experiència en el manteniment de sistemes contra incendis, sistemes d'alarma de seguretat o similars (climatització, maquinària industrial etc.)

 • Nivell d'experiència

  Tècnic / Especialista

 • Anys d'experiència

  2 anys

Idiomes

Català

B1 - Intermedi

Valorable

Castellà

C1 - Funcional

Imprescindible

Empresa

Nom de l’empresa

SEGURIFOC

Sector

Construcció / Instal·lacions / Manteniment / Immobiliàries

Descripció

Fundada l'any 1979, Segurifoc és una empresa dedicada a la instal·lació i manteniment d'equips i sistemes de protecció contra incendis. Treballem principalment a la província de Girona però col·laborem amb projectes a nivell nacional i internacional.

Assessorem en l'elaboració de projectes constructius per garantir el compliment de la normativa de seguretat contra incendis vigent. Tenim capacitat per certificar equips de protecció contra incendis en tot tipus d'instal·lacions residencials, empresarials o industrials. Paral·lelament impartim formació en seguretat contra incendis amb un catàleg de cursos teòrics i pràctics adreçats a empreses, personal general o especialitzat.

Donem servei a un ampli ventall de clients amb perfils molt diferents, com administradors d'immobles i comunitats de propietaris, hotels i restaurants, empreses i sectors de totes les dimensions, hospitals o administració pública.

Altres ofertes que et poden interessar:

Elaboració de plats cuinats destinats a carnisseries, rostisseries i restauració.

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

Empresa de recursos humans especialitzada en Selecció , Formació i Treball Temporal .

Comarca Gironès

Indefinit

Indiferent

Som una empresa de serveis líder en el sector industrial que ens adaptem a les necessitats de cada client. Oferim serveis de manteniments de tot tipus de maquinària, muntatges, desmuntatges e instal·lacions, trasllats d'equips i maquinàries de procés, així com també formem part del disseny i execució de portes i automatismes. Estem presents en els sectors d'alimentació, metal·lúrgics, construcció y obra pública. Disposem d'oficina tècnica e instal·lacions per fabricar o reparar qualsevol part del procés productiu. Apostem per una tecnologia més avançada i disposem d'una àmplia gamma de recursos materials que es renoven i actualitzen periòdicament, així com també professionals perfectament qualificats i en formació tècnica contínua per adaptar-se al nivell d'exigència del mercat actual.

Comarca Osona

Indefinit

Jornada completa

Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial. L'equip de consultors experts en selecció de personal del Grup Organigrama disposem d'una àmplia i sòlida experiència en serveis de recursos humans per a empreses de primer nivell de tot tipus de sectors. Ens avalen els prop de trenta anys d'experiència, durant el quals hem avaluat més de 100.000 candidats per a més de 10.000 processos de selecció.

Comarca Alt Empordà

Indefinit

Jornada completa

Multinacional sector industrial

Comarca Baix Empordà

Indefinit

Jornada completa

Empresa de recursos humans especialitzada en Selecció , Formació i Treball Temporal .

Comarca Garrotxa

Indefinit

Indiferent

Empresa dedicada a la fabricació de maquinària per l'emmagatzement i transport de productes sòlids, a la reparació i manteniment de indústries i granges.

Comarca Pla de l'Estany

Indefinit

Jornada completa

Valorització de subproductes alimentaris per transformar-los en matèries primes per alimentació animal. Economia circular.

Comarca L'Urgell

Indefinit

Jornada intensiva

Axxon us ofereix un servei d'alta qualitat en la Gestió de la Temporalitat i la Selecció de professionals. Som especialistes en captar i transmetre els valors, aptituds, capacitats, motivacions i experiències necessàries de cada posició. Sabem identificar, avaluar i prescriure les millors candidatures i les que més s'adeqüen a la posició requerida per l'empresa client. És per això que els nostres equips són especialistes en sectors i àrees professionals. Considerem que aquesta especialització és imprescindible per donar confiança i professionalitat a les candidatures i a les empreses. Garantim l'adequació, l'adaptació i la implicació de talent per a projectes temporals o permanents. El nostre equip pivota entre el client i el/la candidat/a per oferir a ambdues parts el millor servei i de la millor qualitat. Més de 25 anys, apropant el talent a les empreses. AXXON SELECTING ETT, SLU, ETT AUTORITZADA 69/0030/08.

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

Consultoria i Management Selecció de Personal

Comarca Osona

Indefinit

Indiferent