EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Idiomes

Castellà

B2 - Avançat

Català

B2 - Avançat

Professions de la feina

Terapeuta Ocupacional

Carnets

Candidatura presentada

Vista per 1ª vegada

Descripció de l'oferta TERAPEUTA OCUPACIONAL a Província Girona

L’Institut d’Assistència Sanitària (IAS) proporciona a la població atenció especialitzada, atenció a la salut mental, atenció primària, socisanitària i social. I ho fa a través dels centres i serveis del Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt, on s’ubica també l’Hospital Santa Caterina, de la Xarxa de Salut Mental de les Comarques Gironines, i de les Àrees Bàsiques d’Anglès, Breda-Hostalric i Cassà de la Selva.

Funcions i requisits de la vacant

L'IAS, empresa pública que forma part del sistema sanitari integral d'utilització pública (SISCAT) de la Generalitat de Catalunya, necessita contractar:

UN/A TERAPEUTA OCUPACIONAL per a la unitat de discapacitat intel·lectual de la Xarxa de Salut Mental

Condicions que ofereix l’empresa

Jornada

Jornada completa

Horari

Matins i tardes

Perspectiva de la feina

Perspectiva de continuïtat

Previsió d'incorporació

Immediat

Salari

A convenir SEGONS CONVENI

Estudis

És imprescindible:

  • -Grau amb titulació Teràpia Ocupacional

  • -Diplomatura amb titulació Teràpia Ocupacional

Experiència laboral

És imprescindible:

  • Es requereix experiència i/o coneixements en discapacitat intel·lectual.

  • Nivell d'experiència

    Tècnic / Especialista

  • Anys d'experiència

    6 mesos

Idiomes

Castellà

B2 - Avançat

Valorable

Català

B2 - Avançat

Imprescindible

Empresa

Nom de l’empresa

INSTITUT D'ASSISTENCIA SANITARIA

Sector

Sanitat / Medicina / Serveis Socials

Descripció

EMPRESA DEL SECTOR SANITARI

Altres ofertes que et poden interessar:

ÉS UNA RESIDENCIA GERIATRICA

Comarca Baix Llobregat

Indefinit

Indiferent

Som una Residència de Gent Gran amb més de 27 anys d'experiència dins el sector i que oferim els servei de Residència, Centre de dia i SAD.

Comarca Alt Empordà

De duració determinada

Jornada completa

ÉS UNA RESIDENCIA GERIATRICA

Comarca Baix Llobregat

Indefinit

Indiferent

En la Fundació Adecco trobaràs un projecte per a dur a terme la teva carrera professional en el qual comptaràs amb plans de formació contínua, recursos i eines per a dur a terme el teu treball amb excel·lència, beneficis per a poder conciliar la teva vida personal, familiar i professional (Empresa EFR) i un equip compromès amb la nostra missió, dinàmic i amb gran esperit emprenedor i creatiu. Vols saber quins beneficis pots tenir en treballar amb nosaltres? - Pertanyeràs el Grup Adecco, multinacional reconeguda com Great Place to Work. Tindràs més de 1.000 companys que t'ajudaran i t'acompanyaran en el teu creixement professional. - El teu horari serà de dilluns a divendres amb un horari d'entrada i sortida flexible. A més, tindràs 28 dies de vacances i 5 tardes lliures a l'estiu! -El teu salari tindrà un fix, i una variable per a reconèixer tot el teu esforç i el de la resta de l'equip! - Contracte temporal, durada aproximada 6 mesos. -No tot és salari econòmic! A més, podràs gaudir de beneficis d'empresa, com a formació contínua, beques per a Màster o idiomes, accés a tarifes econòmiques en gimnasos, sessions gratuïtes de fisioteràpia, Pla de retribució flexible, campament d'estiu per als teus fills/as. Perquè creiem en el Talent i no en les etiquetes estem compromesos amb la no discriminació per raó de raça, edat, sexe, estat civil, ideologia, opinions polítiques, nacionalitat, religió, orientació sexual o qualsevol altra condició personal. Aquests són els nostres principis, els que guien la nostra manera d'actuar, la nostra manera de ser, d'entendre i liderar el mercat laboral

Comarca Barcelonès

De duració determinada

Jornada completa

Som una Residència de Gent Gran amb més de 27 anys d'experiència dins el sector i que oferim els servei de Residència, Centre de dia i SAD.

Comarca Alt Empordà

De duració determinada

Jornada completa

Som una entitat sense ànim de lucre que ajuda les persones que tenen complicat accedir al mercat laboral Constituïda el juliol del 1999, la Fundació Adecco és fruit de la Responsabilitat Social Corporativa que assumeix el Grup Adecco com a líder mundial en la gestió dels Recursos humans. El seu objectiu principal és la inserció al mercat laboral de les persones que troben més dificultats a l'hora d'accedir al mercat laboral. - Persones amb discapacitat - Majors de 45 anys aturats de llarga durada - Dones amb responsabilitats familiars no compartides o víctimes de violència de gènere - Altres grups en risc d'exclusió social.

Comarca Baix Camp

De duració determinada

Jornada completa