EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Idiomes

Castellà

C2 - Expert

Català

A1 - Principiant

Professions de la feina

Venedor/a

Candidatura presentada

Vista per 1ª vegada

Descripció de l'oferta Vendedor/a Esportista a Província Girona

Fem crèixer l'esport a la nostra ciutat a través dels nostres productes, perquè som apassionats de l'esport i ens encanta estar a l'última en tot allò que relaciona amb aquest. Posem en valor els nostres productes, sent-ne referents i prescriptors, coneixent de primera mà els nostres productes i sentint-nos orgullosos. Generem i mantenim relacions amb els clients i usuaris esportistes estant al servei d'ells i fent-los viure experiències úniques amb els nostres productes, sigui a la botiga física o digital. Ens atrevim i prenem les nostres pròpies decisions perquè som emprenedors, autònoms i responsables. Ens formem i desenvolupem arribant tan lluny com nosaltres desitgem. Formem part d'un equip d'esportistes apassionats treballant en col·lectiu i compartint les nostres idees, avenços i errors per junts arribar més lluny. Aconseguim els reptes que ens proposem fent créixer els resultats del nostre esport. Si t'hi sents identificat, tens ganes i vols aportar al projecte. Uneix-te al projecte, t'estem esperant!

Funcions i requisits de la vacant

Busquem esportistes per treballar a Girona.

Amb ganes d'aprendre, atrevir-se, assumir responsabilitat i créixer professionalment. Que gaudeixin compartint en xarxa i siguin actius en l'ús de les noves eines i tecnologies. Capaços de liderar juntament amb el seu responsable els projectes dels esports.

Compartiràs amb els nostres usuaris la teva passió per l'esport, proposant productes i serveis exclusius i únics en un intercanvi d'esportista a esportista.

Tindràs el teu propi àmbit de responsabilitat i decisió i ajudaràs la resta de l'equip a les accions comercials que dueu a terme.

En definitiva, si us encanta l'esport us estem esperant.

Condicions que ofereix l’empresa

Jornada

Jornada completa

Horari

9:00 a 22:00

Perspectiva de la feina

Feina estable

Previsió d'incorporació

Immediat

Salari

1304 + primas

Altres dades a destacar

El sou, l'horari i l'esport pot varias segons el candidat o candidata.

Estudis

És valorable:

  • -ESO amb titulació ESO

Experiència laboral

És valorable:

  • No es requereix experència laboral prèvia.

  • Nivell d'experiència

    Personal no qualificat

  • Anys d'experiència

    6 mesos

Altres requeriments

Poder desplaçar-se sense problema a la botiga.

Idiomes

Castellà

C2 - Expert

Valorable

Català

A1 - Principiant

Valorable

Empresa

Nom de l’empresa

Decathlon Platja D'Aro-Girona

Sector

Comerç

Descripció

En Decathlon España tenemos más de 25 años de historia, una compañía que se nutre de gente entusiasta, con clara empatía y gusto por hacer accesible el deporte al mayor número de personas, formando una familia de colaboradores vitales, generosos, responsables, con vigor y empuje que aman la innovación, la creación y van en busca del progreso y la evolución. El perfil de los colaboradores que se unen a nuestro proyecto es el de personas deportistas, con capacidad de iniciativa, personas innovadoras con sentido de responsabilidad, con actitud positiva y que se atreven a tomar decisiones. Decathlon tiene una Universidad Corporativa, a través de la cual formamos a todos nuestros colaboradores, proporcionándoles las herramientas y conocimientos necesarios para disfrutar de su trabajo a diario. Además, una de las políticas de Recursos Humanos en Decathlon consiste en la promoción interna: todas las personas que ocupan puestos de dirección provienen de la cantera interna. Por lo tanto, la posibilidad de crecer dentro de la empresa es una oportunidad real.

Altres ofertes que et poden interessar:

Emergent Catalunya ETT: treball temporal. Autorització administrativa núm. 69/0015/96.

Comarca

De duració determinada

Indiferent

Construcció de piscines i comercialització de productes del mon de la piscina i el wellness

Comarca

Indefinit

Jornada completa

Serveis de Recursos Humans

Província Girona

Fix discontinu

Indiferent

Venda consumibles i material d'oficina

Província Girona

Indefinit

Jornada completa

Tenim una granja de vaques de llet que des de fa 15 anys pasteuritzem la llet de les nostres vaques dins la mateixa granja en circuit tancat. Fem venda directa a restaurants, gelateries, obradors, pastisseries, etc. i repartim la llet diàriament per la zona del Gironès i el Baix i Alt Empordà. Ara, la segona generació, tot i els moments difícils que està passant el sector, tenim ganes de donar a conèixer l'empresa i fer-la créixer.

Província Girona

Indefinit

Jornada intensiva

Empresa amb més de 20 anys al mercat, absolutament consolidada i dedicada a la comercialització i distribució de productes orientats a la salut i el benestar. Si ets un bon venedor i estàs cansat de perseguir clients, aquesta feina podría ser per a tu. Els nostres productes van totalment orientats a les necessitats del nostre públic.

Província Barcelona

Indefinit

Jornada completa

Serveis de Recursos Humans

Província Girona

Indefinit

Jornada completa

COMERCIAL VEHICLES NOUS I D´OCASÓ

Província Girona

Indefinit

Jornada completa

Empresa de més de 30 anys d'experiència en Venda al detall de peces de roba. Col.laboradora amb marques reconegudes a nivell internacional.

Comarca

Indefinit

Jornada completa

Empresa del sector alimentari del mercat gironí

Comarca

Indefinit

Jornada completa