EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Idiomes

Català

C2 - Expert

Castellà

C2 - Expert

Anglès

C1 - Funcional

Professions de la feina

Administratiu/va

Administratiu/va d'atenció al client

administratiu/va de planificació

Aptituds

 • Capacitat d'autogestió
 • Autonomia
 • Autoaprenentatge
 • Adaptabilitat
 • Actitud proactiva

Carnets

Candidatura presentada

Vista per 1ª vegada

Funcions i requisits de la vacant Persona per a coordinació i gestió - Agència immobiliària

Ens cal una persona pro activa, positiva i amb capacitat d'adaptació per coordinar l'agenda de la nostra agència immobiliària.
Seria responsable de la publicació d'immobles en portals immobiliaris, de la gestió de contactes i concertació de visites, del control de claus i de tot allò relacionat amb l'activitat comercial de l'empresa.
També haurà d'elaborar documents relacionats amb l'activitat immobiliària (fulls d'encàrrec, reserves, documents d'arres, contractes de lloguer i totes les tasques administratives necessàries per al bon funcionament de l'oficina).
Es valorarà positivament tenir una certa experiència prèvia al sector immobiliari.
Oferim un espai de treball agradable, la integració en un equip jove i dinàmic i un excel·lent ambient i tracte personal.

Condicions que ofereix l’empresa

Jornada

Jornada completa

Horari

9h a 14h i de 15h a 19h dilluns-divendres

Perspectiva de la feina

Feina estable

Previsió d'incorporació

Immediat

Salari

14.000-16.000 any

No es requereixen estudis

Experiència laboral

És valorable:

 • Es valorarà l'experiència en una posició semblant.

 • Nivell d'experiència

  Junior / Auxiliar / Ajudant

 • Anys d'experiència

  1 any

Altres requeriments

Valorable carnet de cotxe i/o moto

Idiomes

Català

C2 - Expert

Imprescindible

Castellà

C2 - Expert

Imprescindible

Anglès

C1 - Funcional

Imprescindible

Empresa

Sector

Construcció / Instal·lacions / Manteniment / Immobiliàries

Descripció

Som especialistes en la venda i el lloguer d'habitatges de forma eficaç i personal. El nostre objectiu és facilitar el procés perquè els nostres clients ho aconsegueixin de la manera més còmoda i ràpida. També administrem aquests immobles.

Altres ofertes que et poden interessar:

Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial. L'equip de consultors experts en selecció de personal del Grup Organigrama disposem d'una àmplia i sòlida experiència en serveis de recursos humans per a empreses de primer nivell de tot tipus de sectors. Ens avalen els prop de trenta anys d'experiència, durant el quals hem avaluat més de 100.000 candidats per a més de 10.000 processos de selecció.

Comarca Garrotxa

Indefinit

Jornada intensiva

Llest per viure una experiència apassionant? Som un líder europeu del transport i logística alimentària, treballaràs en un món en plena evolució El teu repte? Proporcionar cada dia a milions de consumidors productes essencials per alimentar-se, de forma segura Incorporar-te a la nostra empresa es una oportunitat per desenvolupar-te en un ambient estimulant, compartir el teu entusiasme, fomentar el teu caràcter emprenedor i impulsar el teu esperit d'equip Aquests son els valors que animen a diària als nostres 18.000 treballadors de 7 països

Província Girona

Indefinit

Jornada completa

FABRICACIÓ DE BÀSCULES I BALANCES INDUSTRIALS

Comarca Alt Empordà

Indefinit

Jornada completa

Selecció de personal, consultoria.

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

Empresa ubicada a la zona de Riudellots / Fornells de la Selva

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

Empresa de Fabricació i Distribució d'Additius d'Alimentació animal.

Comarca Baix Camp

Indefinit

Indiferent

Com a inventors d'escuma flexible per a l'aïllament d'instal·lacions i el proveïdor líder d'escumes tècniques, Armacell desenvolupa solucions tèrmiques, acústiques i mecàniques innovadores i segures que creen valor sostenible per als clients. Els productes d'Armacell contribueixen significativament a l'eficiència energètica global, marcant la diferència al món cada dia. Amb 3.135 empleats i 24 plantes de producció a 16 països, l'empresa opera en dos negocis principals: Advanced Insulation i Engineered Foams. A més d'ARMAFLEX, la marca líder mundial en aïllament tècnic flexible, Armacell ofereix materials d'aïllament termoplàstics, sistemes de recobriment, solucions contra incendis i control de soroll, així com escumes especials per a una gran quantitat d'aplicacions industrials i diversitat de sectors.

Província Girona

Indefinit

Jornada completa

Serveis d'assessoria i orientació integral a persones, empreses i institucions, tot prestant serveis en totes les branques del dret, especialment en l'assessorament fiscal, laboral, d'administració local, tràmits, gestions, corredoria d'assegurances, assessorament financer, auditoria, recursos humans,...

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

Grupo multinacional, empresa tecnológica española con sede en Barcelona (Esplugues de Llobregat), ​​líder en el campo de los equipos médico-estéticos. Investigamos, desarrollamos, fabricamos y comercializamos dispositivos láser de diodo, presoterapia, radiofrecuencia, crioadipolisis, entre otros. Formada por un equipo de más de 200 empleados ubicados en la sede central de Esplugues y filiales en Hong Kong, Italia, Estados Unidos, Colombia, Bulgaria, Francia y México.

Comarca Barcelonès

Indefinit

Jornada completa

Empresa consolidada del sector agrícola que es dedica a la producció de fruita i cereals.

Comarca Baix Empordà

Indefinit

Indiferent