EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Idiomes

Català

C2 - Expert

Castellà

C2 - Expert

Anglès

B1 - Intermedi

Professions de la feina

Auxiliar administratiu/va

Aptituds

  • Capacitat d'organització
  • Capacitat d'autogestió

Carnets

Candidatura presentada

Vista per 1ª vegada

Funcions i requisits de la vacant Soporte Oficina Tecnica Electrica

1- IMPUTACIÓ MATERIAL ELÈCTRIC: qualsevol dpt. de l'empresa pot en-viar una plantilla amb material amb codis que s’ha d’imputar dins SAP i fer correu a magatzem per treure i/o comprar el material.

2- IMPUTAR MANGUERES: gestionar, organitzar i controlar tot el tema de mangueres elèctriques. Enviament de llistats per fer or-dres de fabricació de tallar mangueres per projecte, imputar a grafo i fer-ne el control de stocks.

3- QUADRES ELÈCTRICS: Control de la producció del quadre elèctric amb el quadrista. Generar la comanda i omplir l’excel de mate-rial. Control de plaç d’entrega. Un cop recepcionat armari fer l’imputació del material que ens envia el quadrista de el que ha colocat en l’armari. Imputar aquest material al grafo correspo-nent i informar a magatzem de comanda de armari , grafo i client del que es tracta.

4- CONTROL APRERELLATGE ELÈCTRIC. Control de impresores de pins, penjadors i tablets per tenir controlat en tot moment on estàn localitzats. Actualitzar llista de responsables de aquests ele-ments. Feina compartida amb el responsable de reciclatge.

5- CREACIÓ REFERENCIES SAP: Creació de articles nous i actualitza-ció de referències a SAP. Informar de obsolets dins el sistema amb coordinació amb informàtica per demanar petició d’esbo-rrat.

6- DONAR INFORMACIÓ MATERIAL ELÈCTRIC: donar la informació correcte de material elèctric que generalment ens demanen els clients i els dpts. corresponents que no identifiquen al no ser tèc-nics. Basicament al dpt. de SAT quan busquen referències i no sa-ben quines son les correctes

7- PINS: Creació i gestió de pins de marcatge dins les remeses de màquines de fabricació en remesa que no formen part de cap projecte.

8- ACTUALITZACIÓ PLANTILLA MATERIALS: actualització i manteni-ment de la llista de material “consumible” que fan servir els elèc-trics com a complement per els muntatges, tals com suports, escaires, passafils,… en general material “mecànic” d’us elèctric, on s’hi descriu el codi de referència per poder després demanar-ne per projecte i poder-lo imputar a grafo

9- CONTROL “RECLICLATE”: tasca realitzada conjuntament amb el resposable de reciclatge alhora de reciclar material sobrant de un muntatge tant a l'empresa com a CLIENT. Imputar/desimputar
materials a GRAFO.

10- CONTROL “CARROS” ELÈCTRICS. Gestió i control dels carros elèctrics repartits al taller. Conjuntament amb una persona que desenvolupa fisicament aquesta tasca, repassar i reomplir els carros amb el material faltant demanant el material i imputar-l’ho a grafo primer com recepcionar i colocar a carros un cop rebut després. Fer el seguimment del material que ens arriba i donar-l’hi la ubicació en el carro que pertoca.

11- SEGUIMENT MATERIAL PENDENT DE ENTREGA: localitzar i seguir un material que no teniem en stock, que s’ha comprat i està pendent
de arribada. Fer un seguiment desde la data informada de previsió de arribada i seguir-lo fins no arribi.

12- CONTROL I GESTIÓ ETIQUETES: Fer control i la gestió de les etiquetes adhesives que es fan servir per els muntatges. Coordinar amb el nostre proveïdor de etiquetes l’entrega de les mateixes i controlar que sempre n’hi hagi en stock

Condicions que ofereix l’empresa

Jornada

Jornada completa

Horari

De 08:00 a 17:00

Perspectiva de la feina

Feina Estable

Previsió d'incorporació

Immediat

Estudis

És valorable:

  • -FP II amb titulació Administratiu i Comercial

  • -Cicles Formatius de Grau Mitjà amb titulació Administració

Experiència laboral

No es requereix experiència professional

Altres requeriments

Persona responsable i compromesa amb la feina.

Idiomes

Català

C2 - Expert

Imprescindible

Castellà

C2 - Expert

Imprescindible

Anglès

B1 - Intermedi

Valorable

Empresa

Sector

Indústria siderometal·lúrgica

Descripció

Empresa dedicada al disseny, construcció i muntatge de projectes clau en mà d'automatització industrial.

Altres ofertes que et poden interessar:

Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial. L'equip de consultors experts en selecció de personal del Grup Organigrama disposem d'una àmplia i sòlida experiència en serveis de recursos humans per a empreses de primer nivell de tot tipus de sectors. Ens avalen els prop de trenta anys d'experiència, durant el quals hem avaluat més de 100.000 candidats per a més de 10.000 processos de selecció.

Comarca Garrotxa

De duració determinada

Indiferent

Patronal de Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya

Comarca Barcelonès

Indefinit

Jornada completa

Recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial.

Comarca Alt Empordà

Indefinit

Jornada completa

Assessoria d'empreses, laboral, fiscal, comptable, mercantil, assegurances, administració de comunitats...

Comarca Gironès

Indefinit

Indiferent

Serveis d'assessoria i orientació integral a persones, empreses i institucions, tot prestant serveis en totes les branques del dret, especialment en l'assessorament fiscal, laboral, d'administració local, tràmits, gestions, corredoria d'assegurances, assessorament financer, auditoria, recursos humans,...

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada completa

Distribució i fabricació d'articles per a hostaleria.

Comarca Alt Empordà

De duració determinada

Jornada completa

Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial. Emergent Catalunya ETT: treball temporal. Autorització administrativa núm. 69/0015/96. L'equip de consultors experts en selecció de personal del Grup Organigrama disposem d'una àmplia i sòlida experiència en serveis de recursos humans per a empreses de primer nivell de tot tipus de sectors. Ens avalen els prop de trenta anys d'experiència, durant el quals hem avaluat més de 100.000 candidats per a més de 10.000 processos de selecció.

Comarca Gironès

De duració determinada

Jornada completa

Empresa de reciclatge que es dedica a la recollida de tots tipus de residus i a la seva gestió i valorització.

Comarca La Selva

Indefinit

Jornada completa

Prevenció riscos laborals en el sector de la construcció

Comarca Gironès

De duració determinada

Jornada completa

Empresa de Treball Temporal

Comarca Garrotxa

Indefinit

Jornada completa