EL PORTAL CATALÀ DE LA FEINA

Cerques feina? Cerques feina?

Sou una empresa?Sou una empresa?

Idiomes

Català

B1 - Intermedi

Castellà

B1 - Intermedi

Anglès

A1 - Principiant

Francès

A1 - Principiant

Professions de la feina

Ajudant/a de cuina

Cuiner/a

Segon/a de cuina

Aptituds

 • Integritat
 • Empatia
 • Capacitat de treball en equip

Carnets

Candidatura presentada

Vista per 1ª vegada

Descripció de l'oferta Cuiner Avançat - Cuina - Ajudant Secció Partida obrador a Província Girona

PERFIL DE RESPONSABILITAT NOVEDÓS EN EL SECTOR, amb un clar enfoque empresarial, mantenint els trets essencials de l'ofici. Plantejament estable, on és vol integrar al màxim amb els projectes de l'empresa. Capacitat de treball, rigor i serietat. Combinar lo bo del passat, incorporar lo millor del futur, per reforçar el present, és un dels nostres lemes d'empresa.
PRECISEM respostes a les preguntes indicades

Funcions i requisits de la vacant

Assistir a les funcions encomanades pel responsables màxims de cuina durant el servei i la direcció, disposant d'un marc d'autonomia per desenvolupar les tasques definides: Control de secció, agenda de necessitats de compres i de treball, planificació de tasques diàries i setmanals, execució de comandes de preparació i servei de passe, coordinació amb altres partides, respecte a organigrama, responsabilitats, processos, procediments, fitxes tècniques, e instruccions de treball. Aplicació de prerequisits i APPCC, PRL, i SGMA.
Possible participació en els tallers de Cuina.

Condicions que ofereix l’empresa

Horari

Planificacions. 40h+HE. en 5 dies laborables + 2 dies festius /Setmana. Vacances rotatives.

Perspectiva de la feina

Amb possibilitats de continuïtat

Salari

A convenir Fix + variable

Altres dades a destacar

Important consolidar confiança amb tots els equips per participar dels projectes de futur de l'empresa.
Es valoraran també els coneixements d'altres departaments (RRHH, Sala, Compres, Magatzem, Aspectes Comercials,...), així com la visió general d'empresa que es disposi.
L'empresa ofereix regularment formació interna i externa, així com possibilitats de promoció. Es precisa visió empresarial, per al
desenvolupament de projectes, i establir estàndars de qualitat com Iso 9001, Iso 22000, o Iso 14000, amb el dept de SIG.
Existeixen menus interns, vestuaris i dutxes per a personal. No es permet el consum de tabac i begudes alcohòliques. S'ofereix bon treball d'equip, i gestió amb indicadors de cada procés.

Estudis

És valorable:

 • -Graduat/ada amb titulació Direcció Hotelera

 • -FP II amb titulació Hoteleria i Turisme

 • -BUP amb titulació BUP

Experiència laboral

És valorable:

 • Tot i que es valorarà qualsevol tipus d'experiència, aquest perfil és novedós, per lo que estem oberts. Entenem oportú persones de 30 a 50 anys, amb dedicació prèvia en els obradors, mon alimentari, mon de la cuina, etc,...

 • Nivell d'experiència

  Tècnic / Especialista

 • Anys d'experiència

  2 anys

Altres requeriments

Bones aptituds intel·lectuals i Competencials: Capacitat per resoldre situacions, lideratge en partida, motivació, formació d'equips, Coneixements de costos, de RRhh, de cuina, de APPCC, de qualitat i normes relacionades, Iso 9001, Iso 14000, Iso 22000, etc,.. do de gents, rigor i serietat, per fer un plantejament a mig i llarg termini.

Idiomes

Català

B1 - Intermedi

Valorable

Castellà

B1 - Intermedi

Valorable

Anglès

A1 - Principiant

Valorable

Francès

A1 - Principiant

Valorable

Empresa

Sector

Hostaleria / Turisme / Restauració

Descripció

Reconeguda empresa de restauració, amb dilatada experiència en el sector, ubicada al centre de Girona, especialitzada en cuina tradicional, de mercat i suggerències diàries. Amb projectes de creixement i millora,....

Altres ofertes que et poden interessar:

RESTAURACIÓ

Comarca Gironès

Indefinit

Jornada parcial

Cadena hotelera amb hotels .

Comarca Baix Empordà

Fix discontinu

Jornada completa

Persona activa i flexible però sobretot amb ganes de treballar. Per incorporació immediata. Horari de 12-17h de dilluns a dissabte. Tots els diumenges i festius tanquem.

Comarca Alt Empordà

Indefinit

Indiferent

Som una empresa amb dos restaurants al cor de l'Empordà. Som gent propera, d'aquí de sempre, i amb ganes de crèixer i formar un gran equip. T'animes? :)

Comarca Baix Empordà

Indefinit

Jornada completa

EL GRUPO SYNERGIE, multinacional francesa especializada en la gestión integral de los Recursos Humanos desde 1969, ofrece servicios globales de Trabajo Temporal, Selección, Formación, Consultoría y Outsourcing. Nuestra misión es contribuir en la importancia que tiene el empleo tanto para las empresas como para las personas, identificando las necesidades cambiantes del mercado de nuestros clientes y ofreciendo soluciones de Capital Humano que aporten valor. Somos un excelente equipo de profesionales capaces de desarrollar la empleabilidad de nuestros candidatos y empleados. En Synergie la inclusión y la diversidad forman parte de nuestra cultura, seleccionam@s a los mejores candidat@s, en independencia de su edad, sexo, raza y capacidades, por lo que nuestras ofertas engloban a tod@s los colectivos sin excepción. ¡No te autodescartes, queremos conocerte!

Comarca Barcelonès

Indefinit

Jornada parcial

Empresa de restauració amb solera i experiència ubicada a Girona, especialitzada en cuina tradicional i de mercat, amb projectes en evolució, cerca persones per viure i treballar millor l'ofici. Amb bones combinacions horàries, i amb opcions de temps parcial o complert amb 2d festa, i amb possibilitats per estabilitat i per fer projectes de llarg recorregut.

Comarca Gironès

Indefinit

Indiferent

Bar musical/ bar restaurant amb terrassa privada. Esmorzars, menús migdia sopars de carta copes i coctails.

Comarca Gironès

Indefinit

Indiferent

EMPRESA DEL SECTOR SANITARI

Comarca Gironès

De duració determinada

Jornada completa

Centre educatiu

Província Girona

Indefinit

Jornada completa

R.A.S INTERIM és una empresa de serveis professionals que ofereix solucions en Recursos Humans, Treball temporal i Consultoria de selecció. Fundada l'any 1969, està formada per més de 600 professionals que treballen cada dia per donar un servei de qualitat a tots els nostres clients. RAS, empresa líder a França, amb més de 140 oficines i en constant creixement, que inclou la implantació i desenvolupament de la nostra empresa al mercat espanyol.

Comarca Alt Empordà

De duració determinada

Jornada completa